Siirry Ohjepankkiin

Uimahalli Vesihiisi

Uimahallin yhteystiedot

Uimahalli Vesihiisi
Nuortenkatu 11
96100 Rovaniemi

puhelinnumero: 016 322 2592
sähköposti: uimaopettajat@rovaniemi.fi

Kiinteistön sijoittuminen kaupunkikuvaan

Uimahalli Vesihiisi sijaitsee Rovaniemen keskustan tuntumassa noin kilometrin päässä ydinkeskustasta. Halli sijaitsee Nuortenkadun ja Piisivalkeantien risteyksessä. Kun tulet keskustasta Nuortenkatua pitkin, halli sijaitsee vasemmalla puolella ja Korkalovaarasta päin tultaessa oikealla. Nuortenkatu sijaitsee Piisivalkeantien ja Lapinkävijäntien välissä. Nuortenkatu muuttuu pyörätieksi Pohjolankadun ja Lapinkävijäntien välillä.

Uimahallin vieressä kaupungin puolella on Lapin yliopiston harjoittelukoulu ja vastapäätä on kerros- ja omakotitaloja. Piisivalkeantien puoleisessa päädyssä on pieni puistoalue. Uimahallin edusta on asfaltoitu ja jalkakäytävän reunat ovat korotettu.

Muu piha-alue ja ympäristö

Uimahallin parkkipaikat sijaitsevat uimahallin molemmissa päädyissä. Keskustan puoleisessa päädyssä koulun puolella on ensimmäisenä oikealla kolme invaparkkipaikkaa.  Hiekkapohjainen lisäparkkipaikka sijaitsee Piisivalkeantien toisella puolella. Kaikkien parkkipaikkojen pysäköintiaika on kolme tuntia parkkikiekolla.

Kun tulet uimahalliin keskustasta päin pyörätietä pitkin, ensimmäiseksi vasemmalla on parkkipaikka uimahallin asiakkaille. Tämän jälkeen betoniaidan edessä on pyörätelineitä noin 20 metrin matkalta. Pyörätelineiden jälkeen on ulkonevat portaat, joissa on kuusi askelmaa. Portaiden vasemmalla puolella sijaitsevat uimahallin postilaatikot. Portaiden yläpäässä on kaksi ovea: toimiston ovi ja musiikkiliikuntasalin sisäänkäynti. Portaiden jälkeen on betoniaita, jonka jälkeen tulee noin kymmenen metrin päässä uimahallin pääsisäänkäynti. Uimahallin sisäänkäynnin edustalla asfaltti vaihtuu kivetykseen.

Kun tulet Korkalovaarasta päin pyörätietä pitkin, ensimmäiseksi on oikealla puolella pienempi parkkipaikka uimahallin asiakkaille. Tämän jälkeen on betoniaita, joka jatkuu noin 20 metriä. Betoniseinän jälkeen tulee oikealla viisi metriä pitkät portaat, jotka eivät ole käytössä. Portaiden jälkeen on betoniaitauloke, jonka jälkeen tulee noin kymmenen metrin päässä uimahallin pääsisäänkäynti.

 

Sisäänkäynti

Uimahallin sisäänkäynti on katutasossa Nuortenkadulla. Pääovien välistä ulkopuolelta löytyy invaovien avauspainike ja tuulikaapista rappuharja.  Sisäpuolella invaovien avauspainike sijaitsee ovien oikealla puolella seinässä. Painike on valokatkaisijan muotoinen.

Musiikkiliikuntasali eli Muli-sali sijaitsee uimahallin toisessa kerroksessa. Muli-saliin pääsee kahdesta paikasta: uimahallin edustalta Nuortenkadulta portaita pitkin tai uimahallin aulan kautta hissillä. Portaiden yläpäässä on kaksi ovea: toimiston ovi ja musiikkiliikuntasalin sisäänkäynti. Oikeanpuoleinen ovi on asiakkaiden käytössä ja siitä pääsee musiikkiliikuntasaliin sekä Nautilus-kuntosalille.

Uimahallin aula ja toimistot

Uimahallin aula on sivusuunnassa lähes 20 metriä leveä, silinterihatun muotoinen tila. Kun tulet pääovista sisään, suoraan edessä noin viiden metrin päässä on uimahallin lipunmyyntikassa ja kahviotiski. Tiskin päästä vasemmalta löytyy inva- ja sakaraportti naisten pukuhuoneille. Portti sijaitsee pääovelta käsin kohdassa kello yksitoista. Tiskin päässä oikealla on inva- ja sakaraportti, joka vie miesten pukuhuoneille. Portti sijaitsee pääovelta käsin kohdassa kello kaksi. Pääovien vasemmalla puolella sijaitsevat aulan ja kahvion istumapaikat. Oikealla puolella noin neljän metrin päässä kohdassa kello neljä on portaat, joita pitkin pääsee toiseen kerrokseen.

Hissi sijaitsee noin kolmen metrin päässä pääovista kohdassa kello yhdeksän. Hissin napit löytyvät hissiin mentäessä oikealta puolelta. Nappirivistön oikealla puolella hieman ylempänä on pyöreä hätäkutsupainike. Nappirivistössä on ylhäältä alkaen vasemmalla hälytysnappi ja noin viisitoista senttiä alempana allekkain napit kaksi ja K. Oikealla nappirivistössä on ylhäällä ovien avausnappi ja noin 15 senttiä alempana nappi yksi.

Aulasta oikealta, noin neljän metrin päässä pääovista kohdassa kello kolme portaiden alta löytyy koiraparkki opas- ja avustajakoirille. Koiraparkin vasemmalla puolella miesten kulkuportteja vastapäätä portaiden alla sijaitsee myös löytötavarahylly.

Kahvio on aulassa uimahallin lipunmyynnin yhteydessä. Tiski jatkuu kassalta oikealle, josta löytyy tarjoiluvitriini, kahvi- ja teepannut sekä päädystä tarjoiluvälineet. Tiskin etureunassa on koko matkan mittainen tarjotintiski. Kahvion istumapaikat löytyvät pääovista kulman takaa vasemmalta puolelta seinustalta. Kun olet tiskillä, penkit ja matalat pöydät sijaitsevat kello kahdeksassa. Jäätelöarkku on pääovien vieressä kulman takana oikealla puolella. Kun olet tiskillä, jäätelöarkku sijaitsee kohdassa kello viisi.

Uimahallin toimisto sijaitsee pääovista lähdettäessä vasemmalla. Tilan perällä on oikealla kaksi porrasta ja portaiden yläpäässä on lasiovi vasemmalla. Ovesta pääsee käytävään, jossa heti vasemmalla on portaat alas. Portaiden vieressä on toinen käytävä, joka vie toimiston ulko-ovelle. Lasiovesta tullessa suoraan edessä on toinen lasiovi kohdassa kello kaksitoista. Tämä on toimiston ovi. Tämän jälkeen esimiehen toimisto on vasemmalla.

Aulassa ei ole WC:tä, mutta molemmista pukuhuoneista aulan läheisyydestä ja toisesta kerroksesta löytyy vessat. Uimahallin henkilökunnalta voi pyytää rollaattoria ja suihkutuolia tarpeen mukaan puku-, pesu- ja allastiloihin.

 

Uimahallin pukuhuoneet

Naisten pukuhuone

Kun menet sisään porteista, suoraan edessä on lasisen seinän oikealla puolella tallelokerot. Ne toimivat kahden euron kolikolla. Lasiseinän edessä on vuokrapyyhkeiden palautuskori. Portista tultaessa käänny 90 astetta vasempaan pukuhuoneille. Kun kävelet suoraan kaksi metriä, seinältä kohdasta kello kahdeksan löytyy hiustenkuivaaja, kohdasta kello yhdeksän vesipiste, kohdasta kello yksitoista seinältä hiustenkuivaaja ja vierestä ovi inva-wc:hen. Käytävä pukuhuoneille on kohdassa kello yksi. Pukuhuoneessa on kaksi erillistä syvennystä vasemmalla puolella, ensin pieni ja sitten isompi. Syvennyksissä on pukukaappeja. Syvennysten jälkeen on kaksi porrasta tasanteelle, joissa on pukukaappeja. Tasanne on U-kirjaimen muotoinen. Kaappien edessä kiertää taso, jonka päälle voi laskea tavarat ja istua.  Pieni invapukutila löytyy pientä syvennystä vastapäätä. Pesuhuoneeseen pääsee toisen syvennyksen kohdalta, noin yksi ja puoli metriä portaiden oikealta puolelta.

 

Miesten pukuhuone

Porteista tultaessa suoraan edessä on lasisen seinän vasemmalla puolella tallelokerot Ne toimivat kahden euron kolikolla. Kun tulet portista, käänny 90 astetta oikeaan pukuhuoneille. Kun kävelet suoraan kaksi metriä, kohdassa kello kolme on vesipiste, kello yhdeksän vuokrapyyhkeiden palautuskori ja uinninvalvomon ovi, kello kaksitoista inva-WC. Käytävä pukuhuoneille on vesipisteen vasemmalla puolella kohdassa kello kaksi. Pukuhuoneessa on kolme syvennystä pukukaappeja sekä käytävän varressa vasemmalla. Kun tulet oviaukosta, käytävä on heti vasemmalla. Pieni invapukutila löytyy käytävän päästä vasemmalta juuri ennen pesuhuoneen ovea. Kaappien edessä kiertää taso, jonka päälle voi laskea tavarat ja istua.  Pesuhuoneeseen pääsee käytävän päästä.

Uimahallin pesuhuoneet

Naisten pesuhuone

Kun tulet pesuhuoneeseen, suihkut löytyvät suihkuseinän jälkeen vasemmalta seinältä sekä vastakkaiselta puolelta. Suihkuja on yhteensä kymmenen. Tilan välissä on metalli-muovinen noin kaksi metriä pitkä penkki. Saunoja on kaksi. Ne sijaitsevat pesuhuoneen ovelta noin viiden metrin päässä kohdassa kello yksitoista ennen oikealla puolella olevia suihkuja. Kun käännyt pesuhuoneen ovelta oikealle, noin kolmen metrin päästä pääsee allasosastolle. Pyyhenaulakoita on heti oven vieressä oikealla kaiteen yläpuolella. Suoraan edestä löytyvät säilytyslokeroseinä ja taso istumiselle. Säilytyslokeroseinän takaa löytyy lisää säilytyslokeroita, vesipiste ja kaksi vessaa.

Suihkut toimivat nappia painamalla ja sammuvat itsestään. Lämpötilaa ei voi säätää. Suihkutilan päädystä löytyy suihkujakkaroita. Vasemmalla ja oikealla on suihkuseinällä varustetut suihkut. Seinillä saa yksityisyyttä. Nämä suihkut ovat hanasuihkuja ja lämpötila on säädettävissä. Nämä suihkut eivät sammu itsestään.

Kun lähdet altaille pesuhuoneen sisäänkäynnin ohi, oikealla puolella seinällä on jalkojen huuhtelupiste. Huuhtelupisteen kohdalla on kumimatto. Tämän jälkeen vasemmalla on alaspäin kallistuva luiska, jossa on kaiteet molemmin puolin. Luiskan alaosasta alkaa allasosasto ja luiska sijaitsee ison altaan matalan pään kulmassa. Altaan portaat ovat noin kahden metrin päässä kohdassa kello yksi.

 

Miesten pesuhuone

Kun tulet miesten pesuhuoneeseen, suihkut ovat kahdessa syvennyksessä noin kolmen metrin päässä kohdassa kello yksitoista ja yksi. Syvennyksissä on suihkuja molemmin puolin. Syvennysten välissä päädyissä on säilytyslokeroita. Pesuhuoneen ovelta oikealta seinältä löytyy naulakoita. Kohdassa kello yksitoista olevassa syvennyksessä on keskellä tilaa metalli-muovinen noin kaksi metriä pitkä penkki. Saunoja on kaksi. Ne löytyvät heti pesuhuoneen ovelta vasemmalta vesipisteen jälkeen. Vessa ja vesipiste löytyvät saunojen jälkeen seinän kulmauksen takaa. Ne sijaitsevat pesuhuoneen ovelta kello yhdeksässä noin kuuden metrin päässä.

Suihkut toimivat nappia painamalla ja sammuvat itsestään. Lämpötilaa ei voi säätää. Kohdassa kello yksitoista olevan suihkutilan päädystä löytyy suihkujakkaroita. Kohdassa kello yksi sijaitsevasta suihkutilasta löytyy tilan perältä molemmin puolin suihkuseinällä varustetut suihkut. Seinillä saa yksityisyyttä. Nämä suihkut ovat hanasuihkuja ja lämpötila säädettävissä. Nämä suihkut eivät sammu itsestään.

Altaalle mennään saunan ovilta oikeaan käytävää pitkin, joka kääntyy 90 astetta vasemmalle. Käytävässä on oikealla puolella kaakeleista tehty istumataso. Ennen allasosastolle vievää luiskaa on vasemmalla puolella seinällä jalkojen huuhtelupiste. Huuhtelupisteen kohdalla on kumimatto. Suoraan edessä on alaspäin kallistuva luiska, jossa on kaiteet molemmin puolin. Luiskan alaosasta alkaa allasosasto. Luiska sijaitsee ison altaan syvän pään kulmassa. Altaan reunakaide on noin kolmen metrin päässä kohdassa kello kymmenen oikealla.

 

Allasosasto

Allasosastolta löytyy neljä allasta, hyppytorni, ponnahduslauta, ulkoaltaat, wc ja uinninvalvojien koppi sekä katsomo. Iso allas sijaitsee keskellä allasosastoa. Altaiden reunat ovat noin 40 senttiä vedenpinnan yläpuolella. Iso allas ja lasten allas ovat käytävätasolla, mutta ne on merkattu pienellä korottavalla reunalla.  Laguuni- ja lastenaltaassa on käytävän puolella noin 50 senttiä korkeat reunat. Ison altaan ympärillä kulkee kolmesta viiteen metriä leveät käytävät. Isoon altaaseen ja laguunialtaaseen pääsee myös henkilönostimella. Kysy lisää uinninvalvojilta.

 

Iso allas

Iso allas on 25 metriä pitkä ja siinä on kuusi rataa. Matalassa päässä on vettä metri ja kymmenen senttiä ja syvässä päädyssä kolme metriä 80 senttiä. Allas sijaitsee uimahallin keskellä vaakasuunnassa. Pesuhuoneesta tulevien luiskien läheisyydessä on rata kuusi. Toisella puolella allasta on koko altaan mitalta oleva ikkuna, liukumäki sekä rata yksi. Altaan päädyissä ei ole kaiteita, sivuilta löytyy tukikaiteet ja ikkunapuolella kaiteiden alla on muoviset pleksit.

Ison altaan syvässä päässä on starttikorokkeet jokaiselle radalle, ponnahduslauta radoilla viisi ja kuusi sekä kolme betonitolppaa. Matalassa päässä on portaat radalla kuusi, lisäksi käytävällä on kolme tolppaa ratojen yksi, kolme ja viisi. Radan kuusi kohdalla sijaitsee liukumäen portaat. Tikkaat altaaseen löytyvät matalasta päästä radalta yksi sekä altaan keskivaiheelta ja syvästä päädystä molemmin puolin. Syvän päädyn tikkaat sijaitsevat noin seitsemän metrin päässä syvän päädyn reunasta. Radat yksi ja kaksi ovat kuntouimareille ja rata kolme nopeimmille uimareille. Ratojen neljä, viisi ja kuusi matala pääty on tarkoitettu vesipeuhaamiseen. Syvässä päässä rata neljä on tarkoitettu vesijuoksijoille ja radat viisi ja kuusi hyppijöille.

 

Laguuniallas

Laguuniallas eli poreallas sijaitsee pesuhuoneiden luiskan puoleisella seinustalla ison altaan matalan pään vieressä. Altaan syvyys on metri ja viisitoista senttiä. Vesijumpissa syvyys voi olla metri ja 30 senttiä. Kulku altaaseen onnistuu, kun seuraat ison altaan reunakaidetta noin kaksitoista metriä. Tämän jälkeen ison altaan tikkaiden kohdalla vastapuolella noin kahden metrin päässä on korotettu keskitasanne. Laguunialtaaseen vievät portaat löytyvät keskitasanteen oikeasta reunasta kohdasta kello kolme. Portaissa on keskikaide.

Laguunialtaan vasemmasta reunasta löytyy penkkiporeen käynnistysnappi. Penkkipore jatkuu altaan vasempaa seinustaa pitkin altaan toiseen päähän, josta löytyy virtuaalinäyttö vesijumppaa varten. Altaan päädystä lähtee portaat verkkoporeeseen. Käynnistysnappi on oikealla puolella seinässä verkkoporeen keskivaiheilla. Oikealta seinustalta altaan keskivaiheilta löytyy niskapore. Käynnistysnappi on seinässä niskaporeen alla. Niskaporeen molemmilta puolilta löytyvät hieronta-asemat. Niiden käynnistysnapit löydät hieronta-aseman kohdalta seinästä.

 

Lasten allas

Lasten allas sijaitsee laguuniallasta vastapäätä, ison altaan syvän päädyn vieressä. Altaan syvyys on syvimmillään 45 senttiä. Portaat lasten altaaseen lähtevät keskitasanteelta kohdasta kello yhdeksän. Portaissa on keskikaide. Portaiden oikealla puolella on seinässä suihkulähde. Altaan toisesta päästä oikealta seinustalta löytyy lelukori ja kellukkeet lapsille.

 

Uinninvalvojien koppi ja WC

Uinninvalvojien koppi ja WC sijaitsevat vierekkäin laguunialtaan ja lasten altaan välissä. Keskitasanteella on kaksi porrasta ylöspäin ja keskivaiheilla kaide. Oikeanpuoleinen ovi on uinninvalvojien koppiin ja vasemman puoleinen ovi vessaan.

 

Opetusallas

Opetusallas sijaitsee omassa syvennyksessä ison altaan matalan pään vieressä. Altaiden välissä on noin kolme metriä leveä käytävä. Allas on suorakaiteen muotoinen ja syvyys vaihtelee 55 sentin ja 85 sentin välillä. Allas syvenee oikealta vasemmalle. Altaan päädyssä on oikeassa reunassa allasramppi. Sen vasemmalla puolella on noin yksi ja puoli metriä leveät portaat altaaseen. Portaiden vieressä kapean kaakeliseinän jälkeen veden alla on taso, jossa voi istua. Taso sijaitsee veden syvyystasolla 15 senttiä.

 

Liukumäki

Liukumäen portaat sijaitsevat naisten pesuhuoneesta tulevan luiskan ja ison altaan kuudennen radan matalan pään kulmauksessa. Portaat ovat kierreportaat ja tasanteen toisesta päästä alkaa laskukouru, jossa on liikennevalot ohjaamassa laskemista. Liukumäki on alastulokourun kanssa kolmekymmentä kolme metriä pitkä, se kääntyy oikealle ja tämän jälkeen tulee jyrkempi lasku alaspäin ja tämän lopussa on alastuloallas. Alastulossa on kourumainen allas, jossa on kolmekymmentä senttimetriä vettä. Liukumäestä poistutaan kourun päässä olevia portaita pitkin (ylöspäin kaksi porrasta ja tasanne). Tämän jälkeen oikealla on neljä porrasta alaspäin. Alastulon poistuminen on ison altaan syvän päädyn kohdalla ikkunaseinällä, portaista laskeudutaan ikkunaseinän käytävälle. Liukumäen valmistaja suosittelee liukumäkeä kymmenen vuotiaasta ylöspäin ja mäestä ei saa laskea toisen ihmisen kanssa sylikkäin. Ikää tärkeämpi kriteeri on kuitenkin, että lapsella on hyvät fyysiset valmiudet laskemiseen ja hän osaa toimia vedessä luontevasti (laskun lopussa vesi pärskähtää voimakkaasti kasvoille ja laskuasennosta riippuen käydään myös veden alla).

 

Hyppytornit

Hyppytornista hypitään aikataulun mukaisesti sekä muina aikoina ruuhkatilanteen salliessa. Tällöin uinninvalvoja ilmoittaa tornien aukaisemisesta ja ohjaa asiakkaat pois hyppijöiden alueelta hyppyjen ajaksi. Uinninvalvoja valvoo ja ohjaa hyppimistä koko hyppyhetken ajan.

Allastilan oikeasta takanurkasta hyppytornien alta löytyvät vesijuoksuvyöt. Ikkunaseinältä matalasta päästä löytyy uintivälineitä, jotka on tarkoitettu vain uimaopetuskäyttöön.

 

Ulkoaltaat

Ulkoaltaat sijaitsevat uimahallin takapihalla ja ovat avoinna kesäisin. Poikkeuksista ilmoitetaan kaupungin verkkosivuilla. Kulku tapahtuu allasosaston kautta ulko-ovista, jotka sijaitsevat ison altaan takana molemmissa päissä. Löydät ulko-oville, kun jatkat pesuhuoneen liuskojen edestä suoraan käytävää pitkin noin 15 metriä. Myös ulkokautta pystyy kulkemaan alueelle. Kysy ohjeistusta uimahallin kassalta.

Kun menet ulkoaltaille, ovien luona on ritilät, joissa on vettä. Heti vasemmalta puolelta löytyy suihkuseinän takaa ulkosuihku. Altaiden edusta ja ympärystä on betonilaattaa. Alueen vasemmasta reunasta löytyy lapsille keinuja ja kiipeilytelineitä. Beach volley -kenttä sijaitsee alueen vasemmassa takareunassa. Altaiden takapuolella ja päädyissä on nurmikkoaluetta auringon ottamiseen.

Ulkoaltaita on kaksi. Lasten allas sijaitsee kohdassa kello kymmenen ja iso allas kohdassa kello neljätoista. Isoallas on 25 metriä pitkä ja noin metrin ja kymmenen senttiä syvä koko matkalta. Isoallas on jaettu köydellä pitkittäin kahteen alueeseen: takimmainen alue on uinnille ja etummainen alue vesipeuhaamiseen. Altaaseen kulku tapahtuu ulko-ovien puolelta tikkaita pitkin keskeltä ja oikeasta reunasta. Portaita pitkin altaaseen pääsee vasemmasta reunasta. Lasten allas on neliömäinen allas, jossa on vasemmassa reunassa allasramppi sekä etureunan leveydeltä kolme porrasta altaaseen. Syvyyttä lasten altaalla on noin 50 senttiä.

Uimahallin alakerta

Uimahallin alakerrassa sijaitsevat hierojat, ryhmäpukuhuoneet miehille ja naisille, invapukuhuone ja tilaussauna oleskelutiloineen. Uimahallin alakertaan pääsee molempien pukuhuoneiden kautta portaita pitkin tai hissillä painamalla nappia K. Portaat sijaitsevat porttien jälkeen olevan lasiseinän takana.

Portaat alakertaan ovat kaksiosaiset: pitkät portaat ja kaksi porrasta. Miesten ja naisten puolen portaat kohtaavat portaiden alaosassa. Kun portaat päättyvät, hierojien vastaanottotilojen ovi sijaitsee puolentoista metrin päässä kohdassa kello yksitoista. Vasemmalla käytävän päässä on tilaussauna ja kaksi WC:tä käytävän vasemmalla puolella. Käytävän päästä lähtevät oikealle väestösuojatilat, josta löytyy kaksi ryhmäpukuhuonetta miehille. Portaista oikealla on vasemmalle kääntyvä käytävä. Käytävältä löytyy vasemmalta puolelta kaksi ovea invapukuhuoneeseen, oikealta hissi ja käytävän päästä kaksi ryhmäpukuhuonetilaa naisille.

Invapukuhuone on kaksiosainen: oikealla puolella on pieni pukuhuone ja vasemmalla suihkutila. Kulku altaille tapahtuu hissillä aulan läpi tai portaita pitkin asiakkaan sukupuolen mukaan puku- ja pesuhuoneiden läpi altaalle.

Uimahallin yläkerta

Uimahallin yläkerrassa toimii kuntosali Nautilus. Kuntosalille ja musiikkiliikuntasaliin eli Muli-saliin pääsee hissillä painamalla nappia kaksi ja portaita pitkin uimahallin aulasta sekä Muli-salin omasta sisäänkäynnistä. Kun tulet sisään Muli-salin ovesta, nouse portaat ylös. Seinän takana oikealla on ensin miesten pukuhuoneen ovi ja sitten naisten pukuhuoneen ovi.

Portaiden yläpäässä on lasiovi, josta pääsee kuntosalille. Kun jatkat ovesta suoraan noin 15 metriä, edessäsi on lasinen ovi Muli-saliin. Salin lattia on parkettia. WC-tilat ja hissi löytyvät, kun jatkat Muli-salin pukuhuoneiden ovelta noin kolme metriä suoraan ja käännyt 90 astetta oikealle. Oviaukon jälkeen oikealla on puinen kaapisto. Kaapiston takana on hissi ja vastapäätä inva-WC.  Miesten WC-tilat löytyvät inva-WC:n vierestä oikealta. Kun jatkat kaapiston ohi suoraan noin viisi metriä, tulee oikealle syvennys ja sen päässä on naisten WC-tilat. Kun jatkat käytävää pitkin syvennyksen ohi, oikealle puolelle tulee heti portaikko alas uimahallin aulaan.