Siirry Ohjepankkiin

Käyttöehdot

Käyttöehdot päivitetty 2.9.2022.

Sanakarttapankin sanakarttojen lukeminen ei edellytä palveluun rekisteröitymistä tai sen erillisten käyttöehtojen hyväksymistä. Sivuston käytössä tulee toki noudattaa Suomen lakia.

Mikäli haluat kirjoittaa ja muokata palvelun sanakarttoja, sinun tulee rekisteröityä palvelun käyttäjäksi ja hyväksyä nämä käyttöehdot.

Käyttöehdot lyhyesti:

  1. Sitoudut luovuttamaan Sanakarttapankin palveluntarjoajalle täydet ja pysyvät käyttö-, muokkaus- ja edelleenluovutusoikeudet palvelussa julkaisemiisi sanakarttoihin. Et voi myöhemmin vaatia tuottamaasi sisältöä otettavan palvelusta pois.
  2. Saat lisätä palveluun vain sisältöä, jonka olet itse tehnyt tai jonka tekijältä olet erikseen saanut siihen luvan. Jos löydät julkisen toimijan sivuilta sanakartan, et saa suoraan kopioida tekstiä Sanakarttapankkiin ilman erillistä lupaa, mutta voit luoda aiheesta Sanakarttapankkiin uuden sanakartan, joka sisältää pelkästään linkin kyseiselle verkkosivulle.
  3. Käytä kaikessa asiallista ja selkeää kieltä. Suhtaudu kunnioittavasti ja myönteisesti sanakarttojen yhteismuokkauksiin. Sanakarttoja on tarkoituskin päivittää, etenkin olosuhteiden muuttuessa.

Sanakarttapankin palveluntarjoaja voi koska tahansa vaihtaa näitä käyttöehtoja yksipuolisella ilmoituksella käyttäjille sähköpostitse. Käyttäjien on tuolloin halutessaan mahdollista lopettaa palvelun käyttö, jos eivät halua sitoutua päivitettyihin käyttöehtoihin. Käyttöehtojen muuttuminen ei anna käyttäjälle oikeutta peruuttaa kohdassa 1 mainittua oikeuksien luovutusta.