Siirry Ohjepankkiin

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Näkövammaisten liitto ry:n ylläpitämää Sanakarttapankki-verkkopalvelua (sanakartat.fi). Sivusto on julkaistu 25.4.2022.

Tätä sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta  linkki avautuu uuteen ikkunaan , joka lain 3 §:n 1 momentin 3 kohdan mukaan velvoittaa myös Näkövammaisten liiton verkkopalveluja. Laissa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Saavutettavuuden arviointi

Sivuston saavutettavuus on arvioitu viimeksi 22.4.2022. Saavutettavuusarviointi on tehty itsearviointina.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää digipalvelulain vaatimukset ja WCAG 2.1 -saavutettavuuskriteerit tason AA-mukaisesti.

Saavutettavuuspalaute

Voit antaa palautetta sivuston saavutettavuudesta sivuston ylläpitäjälle, Näkövammaisten liitolle, mieluiten sähköpostitse osoitteeseen sanakartat@sanakartat.fi tai verkkolomakkeella osoitteessa https://forms.office.com/r/9wuZJ1fR2U  linkki avautuu uuteen ikkunaan .

Palautetta voi jättää myös puhelimitse: Aatu Komsi puh. 050 475 1110.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi  linkki avautuu uuteen ikkunaan
saavutettavuus@avi.fi
p. 0295 016 000 (vaihde)