Siirry Ohjepankkiin

Reitti Tampereen Santalahdesta ratikalla Hervantaan Kuurosokeiden Toimintakeskukseen

Santalahdesta Pohjois-Hervantaan kulkee raitiovaunu nro 3. Matkaan sisältyy 17 pysäkkiä lähtöpysäkki mukaan lukien. Pysäkit: Santalahti, Tikkutehdas, Särkänniemi, Pyynikintori, Tuulensuu, Keskustori, Koskipuisto, Rautatieasema, Tulli, Sammonaukio, Kaleva, Uintikeskus, Kalevanrinne, Hakametsä, Turtola, Hallila ja Pohjois-Hervanta.

Pohjois-Hervannassa astut ratikasta ulos. Edessäsi on suoja-aita erottamassa Insinöörinkatua ja ratikkalaituria. Kävele vasemmalle ratikan menosuuntaan eli Hervannan keskustaa kohti muutama askel. Aidan loputtua olet suojatien kohdalla ja siinä käänny oikealle. Ratikkalaiturin reuna on suojatien kohdalla hieman viistottu eli siinä on lievä ”alamäki”. Ylitä suojatie ja olet jalkakäytävällä. Käänny vasemmalle. Siirry jalkakäytävän oikeaan reunaan, jalankulkijoiden puolelle. Jatka suoraan eteenpäin n. 25 metriä.  Oikealla ovat portaat, joista pääset ylätasanteelle. Edessäsi on violetin väriset liukuovet, joissa on liiketunnistin. Siitä sisään ja olet tuulikaapissa. Toisten liukuovien jälkeen olet Kuurosokeiden Toimintakeskuksen päärakennuksen sisääntuloaulassa.

Esteetön kulku

Päärakennukseen pääset esteettömästi jatkamalla potaiden ohi ja kääntymällä oikealle kävelytielle Virtainpolku. Jatka eteenpäin n. 25 metriä. Virtainpolun oikealla puolella on ovi. Ovikello on oven vasemmalla puolella.