Siirry Ohjepankkiin

Reitti ratikkapysäkiltä Tulli (A 0811 ja B 0812) Näkövammaisten liiton oikeuksienvalvonnan asiantuntijan Minna Ågrenin toimistolle

Toimiston osoite: Hammareninkatu 7, 3.krs, Tampere.

Ratikkapysäkki sijaitsee Itsenäisyydenkadulla ja siinä kulkevat linjat 1 (TAYS-Sorin aukio) ja 3 (Hervanta-Pyynikintori).

Tullessasi idästä eli TAYS/Hervannan suunnasta (pysäkki A):

Kun poistut ratikasta käänny menosuuntaan eli vasemmalle. Pysäkillä maassa ohjaava vaalea raita. Kulje laiturin päähän ja käänny vasemmalle ylittääksesi Itsenäisyydenkadun ratikkaraiteet. Suojatiellä automaattinen ääniohjaus.

Jatka suoraan Pinninkatua pitkin. Vasemmalla oleva talosi päättyy ja jalkakäytävällä on eteenpäin suojatie. Vasemmalla puolella on talon pihan paikoitusalue ja suojatie on siksi, että autojen tulee varoa tielle tuloa. Jatka eteenpäin kunnes tulet Tullikadun kulmaan. Ylitä Tullikatu ja käänny heti oikella ja ylittä myös Pinninkatu. Molemmat kadut ovat kaksisuuntaisia ja ylityksissä on suojatiet, mutta ei ääniohjausta. Jatka Pinninkatu kunnes tulet Varastokadun kulmaan.

Käänny oikealle ja kunnes talo päättyy. Olet Hammareninkadun kulmassa. Käänny oikealle ja ensimmäinen ovi on toimiston ulko-ovi. Talon numero 7 on ovikellon yläpuolella.

Jos ulko-ovi ei ole auki, summeri löytyy oikean puoleisesta rivistä toinen ylhäältä. Summerin kohdalla pistemerkintä.

Mene sisään ja hissi on oikealla puolella. Toimisto on kolmannessa kerroksessa. Hissiä vastapäätä on eteisen nurkka, jossa on kaksi ovea. Oikeanpuoleinen ovi johtaa toimistoon. Ovikello löytyy oven oikealta puolelta.

Tulessasi lännestä eli Keskustorilta päin (pysäkki B):

Kun poistut ratikasta käänny tulosuuntaan eli oikealle. Pysäkillä on maassa vaalea ohjaava laattaraita. Kulje pysäkkialueen päähän ja käänny vasemmalle. Ylität jalkakäytävän. (Varo pyöräilijöitä ja sähköpotkulaudalla liikkuvia vaikka tässä ei ole virallista pyörätietä).

Jatka suoraan Pinninkatua pitkin. Vasemmalla oleva talosi päättyy ja jalkakäytävällä on eteenpäin suojatie. Vasemmalla puolella on talon pihan paikoitusalue ja suojatie on siksi, että autojen tulee varoa tielle tuloa. Jatka eteenpäin kunnes tulet Tullikadun kulmaan. Ylitä Tullikatu ja käänny heti oikealle ja ylitä myös Pinninkatu. Molemmat kadut ovat kaksisuuntaisia ja ylityksissä on suojatiet, mutta ei ääniohjausta. Jatka Pinninkatua kunnes tulet Varastokadun kulmaan.

Käänny oikealle ja kunnes talo päättyy. Olet Hammareninkadun kulmassa. Käänny oikealle ja ensimmäinen ovi on toimiston ulko-ovi. Talon numero 7 on ovikellon yläpuolella.

Jos ulko-ovi ei ole auki, summeri löytyy oikean puoleisesta rivistä toinen ylhäältä. Summerin kohdalla pistemerkintä.

Mene sisään ja hissi on oikealla puolella. Toimisto on kolmannessa kerroksessa Hissiä vastapäätä on eteisen nurkka, jossa on kaksi ovea. Oikeanpuoleinen ovi johtaa toimistoon. Ovikello on oven oikealla puolella.