Siirry Ohjepankkiin

Reitti Tampereen rautatieasemalta Näkövammaisten liiton oikeuksienvalvonnan asiantuntijan Minna Ågrenin toimistolle

Toimiston osoite: Hammareninkatu 7, 3.krs, Tampere.

Lähtö rautatieaseman ulko-ovelta nro 3 / uuden tunnelin ovelta.

Kävele tunnelia pitkin kunnes vastassa ovat liukuovet. Mene ovista ja heti vasemmalla on hissi (Yläpuolella lukee Ratapihankatu). Mene hissillä kerrokseen 1.

Kun tulet ulos hissistä, käänny vasemmalle. Edessäsi on jalkakäytävän jälkeen S-kauppa Bendolinon rakennus. Ovi rakennukseen on suunnassa klo 11 ja se aukeaa automaattisesti ulospäin.

Mene sisälle ja kävele käytävää pitkin suoraan eteenpäin kunnes tulet kaupan automaattioville (voivat olla myös avoinna). Ovet avautuvat sivusuuntaan. Kävele suoraan kaupan ”eteisen” läpi. Oikealla puolella ovat kaupan kassat. Tulet automaattisesti avautuville ulko-oville. Eteisen jälkeen on vielä toiset automaattiovet. Mene ulos ja käänny oikealle kohti parkkihallia.

Kuljet käytävää pitkin eikä reitillä kulje autoja. Vasemmalla seinustalla voi olla polkupyöriä. Käytävä päättyy suojatielle, käänny vasemmalle suojatielle, joka vie viistosti oikealle (eli kello 1) kauppakeskus Tullintorin automaattioville. Eteisen jälkeen on vielä toiset ovet.

Mene sisään ja kulje suoraan kunnes käytävä loppuu. Käänny oikealle ja jatka suoraan oikeaa seinustaa, kunnes käytävä päättyy lasiseinään (seinän takana kiipeilyseiniä). Käänny vasemmalle ja kulje eteenpäin lasiseinän vierustaa. Seinä ohjaa sinut oikealle ja kun seinä loppuu, käänny vasemmalle. Kulje suoraan kunnes tulet ulko-ovelle.

Mene ovista ja vasemmalla on nk. kerroshissi, jossa pitää painaa nappia koko ajan. Nappi on vyötärön korkeudella vaakatasossa ja siinä on koholla oleva U-kirjain. Hissin ovi avautuu automaattisesti siten, että ulko-ovi kauppakeskuksesta on viistosti oikella (klo 1 suunnassa). Jos haluat mennä hissin sijaan portaita, ne ovat ovesta tullessasi oikealla hissiä vastapäätä. Portaiden jälkeen käänny vasemmalle ja olet ulko-ovilla. Ovet avautuvat automaattisesti sivuille

Olet ulkona, käänny vasemmalle ja seuraa lasiseinää muutama askel kunnes alkaa korkeampi betoniseinä. Käännä selkä seinään päin ja ylitä Hammareninkatu ja jalkakäytävä. Hammareninkatu on kaksisuuntainen eli seuraa liikennettä molemmista suunnista. Olet toimiston ulko-ovella. Talon numero 7 on ovikellon yläpuolella.

Jos ulko-ovi ei ole auki, summeri löytyy oikean puoleisesta rivistä toinen ylhäältä. Summerin kohdalla pistemerkintä.

Mene sisään ja hissi on oikealla puolella. Toimisto on kolmannessa kerroksessa. Kolmannessa kerroksessa hissiä vastapäätä on eteisen nurkka, jossa on kaksi ovea. Näistä oikeanpuoleinen on toimistoon vievä ovi (vasemmalla Muistiyhdistys.) Ovikello on oven oikealla puolella.